Geweldig!

Het ene moment zit je nog volop in de voorbereidingen voor de Open Atelier dagen en de Kunstroute, en dan is het ineens ook allemaal weer voorbij. Nou ja, voorbij… Allereerst zijn er natuurlijk de dagen zelf nog.
Wat hebben we weer genoten van uw belangstelling en bezoeken. We mochten met velen van u geanimeerde gesprekken voeren en veel bekende- maar ook nieuwe bezoekers verwelkomen. Uw enthousiasme voor de getoonde schilderijen was verwarmend en de complimenten die we mochten ontvangen deden ons bijna blozen. Uiteraard waren we ook dankbaar voor de belangstelling die uiteindelijk leidden tot de aankoop van diverse werken!  We wensen alle nieuwe eigenaren heel veel kijkplezier met hun nieuwe bezit, gedurende vele lange jaren. Nogmaals dank aan al die bezoekers die met hun belangstelling de dagen tot een mooi succes maakten!

Open Atelier en Kunstroute 2024

Bijna is het weer zo ver! Komend weekend houd ik weer de jaarlijkse Open Atelierdagen en Kunstroute, waarbij aan ieder de gelegenheid wordt geboden om een kijkje te nemen achter de schermen bij een stilleven schilder. Op vrijdag 19 april van 13 - 17 uur en op zaterdag 20 april van 10 - 18 uur staat de deur open aan de Eikendreef 21 te Ridderkerk. U bent van harte uitgenodigd om dan een kijkje te nemen in mijn  atelier, terwijl ik op die dagen ook recent werk tentoon zal stellen. De ervaring heeft in de afgelopen jaren geleerd dat heel wat mensen die gelegenheid te baat nemen en graag een kijkje komen nemen. Wij zorgen voor een kopje koffie, thee etc. zodat u onder het genot daarvan eens rustig rond kunt kijken. We zien u graag op één van deze dagen!

Biografie

Leo PorsLeo Pors (Rotterdam, 1952) is vanaf 1985 actief bezig met schilderen, hoofdzakelijk in olieverf.

Lees meer

Kunstwerken

Bedrijfsgegevens

BTW-nummer
NL001254687B48
KvK-nummer
24457922