Tentoonstelling in de Grote Kerk te Naarden

Van 22 tot en met 25 januari 2009 wordt in de Grote kerk te Naarden traditiegetrouw het Kunst- en Antiekweekend gehouden. Evenzeer is het traditie dat Kunstkamer Heerenrijk hier de tentoonstelling verzorgt van mijn recente stillevens. Het is alweer voor het vijfde jaar in successie dat mijn werk hier aan de liefhebbers wordt getoond. Ongetwijfeld zal het voor velen weer een verrassend herkennen en weerzien zijn van mijn eigen kenmerkende stijl. Voor hen die het werk nog niet kennen is er tijdens deze dagen de mogelijkheid om hier voor de eerste maal kennis mee te maken.

De op paneel geschilderde stillevens zijn met fotografische precisie weergegeven en door de gehanteerde techniek is er in de in flinterdunne laagjes geschilderde voorstellingen nauwelijks een penseelstreek zichtbaar. Door de uitgebalanceerde composities, de realistische stofuitdrukking en het natuurlijke kleurgebruik worden de stillevens algemeen geprezen en zijn ze in vele binnenlandse en buitenlandse privé- en bedrijfscollecties vertegenwoordigd. Wilt u dit alles graag eens met eigen ogen zien dan bent u van harte welkom op:

donderdag 22 januari van 11.00 - 18.00 uur
vrijdag 23 januari van 11.00 - 22.00 uur
zaterdag 24 januari van 11.00 - 18.00 uur
zondag 25 januari van 11.00 - 18.00


Indien u een persoonlijke uitnodiging wenst te ontvangen dan graag even een verzoek hiertoe aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuurlijk kunt u ook via deze website contact zoeken.
Ik hoop u op één der expositiedagen te mogen begroeten

Informatie Kunst-en Antiekweekend: www.interevent.org

Biografie

Leo PorsLeo Pors (Rotterdam, 1952) is vanaf 1985 actief bezig met schilderen, hoofdzakelijk in olieverf.

Lees meer

Kunstwerken

Bedrijfsgegevens

BTW-nummer
NL001254687B48
KvK-nummer
24457922