Tentoonstelling Breukeleveen succes !

De afgelopen verkooptentoonstelling die in Breukeleveen werd gehouden was een groot succes. Veel bezoekers wisten de weg naar Kunstkamer HeerenRijk te vinden en vertoefden korte of langere tijd temidden van de schilderijen. Ook de schitterende ligging van de Kunstkamer, grenzend aan de plassen, droeg daaraan zeker bij. Onder het genot van een hapje en een drankje werden geanimeerde gesprekken gevoerd waaraan zowel wijzelf als de bezoekers veel genoegen beleefden. We mochten weer veel complimenten in ontvangst nemen over de gepresenteerde werken. Vooral ook de grote formaten die getoond werden mochten zich in een grote belangstelling verheugen. Iedereen die ons met een bezoek vereerde heel hartelijk dank.

Wanneer u niet in de gelegenheid was ons te bezoeken, of wanneer u de schilderijen nog eens op uw gemak wilt bekijken, kunt u doorklikken naar de “Gallery”. Vanaf heden staan daar de foto’s van een aantal schilderijen die in Breukeleveen getoond werden.

Intussen zijn we alweer geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de eerstvolgende tentoonstelling. Van donderdag 25 januari t/m zondag 28 januari hopen we in de Grote Kerk te Naarden tijdens het Kunst-en Antiekweekend de meest recente schilderijen te tonen. We hopen dan wederom te verrassen met nieuwe schilderijen die u enthousiast zullen maken. Mocht u geïnteresseerd zijn om een uitnodiging voor de tentoonstelling in Naarden te ontvangen, reageert u dan via het gastenboek of via de mail.

Daarnaast zullen we u in elk geval ook via deze website van alle nieuwtjes op de hoogte houden.

Biografie

Leo PorsLeo Pors (Rotterdam, 1952) is vanaf 1985 actief bezig met schilderen, hoofdzakelijk in olieverf.

Lees meer

Kunstwerken

Bedrijfsgegevens

BTW-nummer
NL001254687B48
KvK-nummer
24457922